Rutes amb dificultat Baixa

Pàgines    1 2 Següent>

 • Ruta Cola de Caballo (Senda Cazadores) (Torla.(P.N Ordesa - Monte Perd)

  Penjat per burgos el 01-05-2014
  Ruta-Cola-de-Caballo-(Senda-Cazadores)
  Ruta-Cola-de-Caballo-(Senda-Cazadores)

  Dificultat: Baixa

  Duració: 7h (Ida y Vuelta)

  Distància: Km. 22 (Ida y Vuelta).

  Desnivell: 600m

  Font: naturarea

  Enllaç: Premeu Aqui

  Ruta con fuerte desnivel al inicio si se empieza por la Senda de los Cazadores (itinerario y sentido recomendado). No tiene ningún punto de dificultad. Hay una ruta alternativa que no va por la Senda de Cazadores y que no tiene grandes desniveles que se podría hacer con niños. Según la época en que se realize puede estar nevado.Ruta correctamente señalizada, sin posibilidad de pérdida.

  més informació

 • Congost de Mont-Rebei (Pallars Jussà)

  Penjat per burgos el 01-05-2014
  -Congost-de-Mont-Rebei
  -Congost-de-Mont-Rebei

  Dificultat: Baixa

  Duració: 3h (Ida)

  Distància: Km. 10.5 (Ida).

  Desnivell: 225m

  Font: naturarea

  Enllaç: Premeu Aqui

  Ruta que se puede hacer con la família. No es una ruta peligrosa, pero hay que tener especial cuidado si se va con niños ya que el camino por el Cañón es estrecho y está situado a gran altitud. No dispone de baranda aunque tiene cadenas en el lado de la montaña que dan seguridad.
  Ruta correctamente señalizada, sin posibilidad de pérdida. Ruta que se puede hacer con la família. No es una ruta peligrosa, pero hay que tener especial cuidado si se va con niños ya que el camino por el Cañón es estrecho y está situado a gran altitud. No dispone de baranda aunque tiene cadenas en el lado de la montaña que dan seguridad.
  Ruta correctamente señalizada, sin posibilidad de pérdida.

  més informació

 • Montnegre carener (Vallès Oriental)

  Penjat per Tere Taberner el 30-04-2014
  Montnegre-carener
  Montnegre-carener

  Dificultat: Baixa

  Duració: 3:30 hores

  Distància: 8 km

  Desnivell: 227 metres

  Font: Diputació de Barcelona

  Enllaç: Premeu Aqui

  Aquesta excursió comença a Sant Martí de Montnegre, per continuar fins al coll de Terra Negre. Més endavant, ens trobarem la roureda i els faigs d'en Preses. La ruta segueix cap al vaivé de la Casa Vella, on l'avellanosa cobreix la baga, i continua cap a la capella de Santa Maria de Montnegre. La pista segueix per les bagues de castanyers fins a l'alzina Grossa de Can Preses, realment un arbre monumental i, des d'aquí, ja tornem al punt d'inici, Sant Martí de Montnegre.

  M'agraden especialment les rutes que passen per diferents tipus de bosc, aquesta és, de totes les que he fet, la que en té més varietat.

  Us la recomano!!!!

  més informació

 • El Dolmen de Pedra Gentil (Vallès Oriental)

  Penjat per Tere Taberner el 30-04-2014
  El-Dolmen-de-Pedra-Gentil
  El-Dolmen-de-Pedra-Gentil

  Dificultat: Baixa

  Duració: 2:30 hores

  Distància: 5 km

  Desnivell: 142 metres

  Font: Diputació de Barcelona

  Enllaç: Premeu Aqui

  Una excursió circular molt agradable pel parc del Montnegre Corredor, per camins molt ben indicats amb fites de color blanc i verd.

  Trobem el senyal d'inici al final del carrer Montseny, passat el pont de la riera de Vallgorguina. Tot seguit, enfilem el camí que voreja, per l'esquerra, el pla del Forn.

  Al Montnegre és fàcil trobar racons quasi màgics i aquesta ruta n'és un bon exemple. Al principi començarem amb boscos de ribera per anar trobant pins, alzines i roures.

  Sense apartar-nos massa del nostre camí podem veure les runes de Santa Eulalia de Tapioles, un parell de grans masies, Can Pradell de la Serra i Can Clarens i, especialment, el dolmen de Vallgorguina o de Pedra Gentil que diu la tradició que sempre ha estat un lloc de reunió de bruixes, un lloc màgic on es concentren les energies. No se si es màgic, però es molt bonic, segur que anirem més d'un cop...

  més informació

 • San Cugat - Horta (Collserola) (Barcelones)

  Penjat per burgos el 25-04-2014
  San-Cugat---Horta-(Collserola)
  San-Cugat---Horta-(Collserola)

  Dificultat: Baixa

  Duració: 3h (Ida)

  Distància: 10 Km.

  Desnivell: 309 m

  Font: naturarea

  Enllaç: Premeu Aqui

  Es una ruta sólo de ida. Ideal para realizar en família con ropa adecuada. Ruta bien comunicada mediante medios de transporte (metro, autobús). Correctamente señalizada, se puede realizar en bicicleta si se hacen algunos pequeños desvios en la ruta.

  més informació

 • Fageda d'en Jordà i volcans (Garrotxa)

  Penjat per Burgos el 14-04-2014
  Fageda-d\\\'en-Jord-i-volcans
  Fageda-d\\\'en-Jord-i-volcans

  Dificultat: Baixa

  Duració: 4h30m

  Distància: 11Km (Ida y Vuelta)

  Desnivell: 150m

  Font: naturarea

  Enllaç: Premeu Aqui

  Situación -Parque Nacional en la Garrotxa
  Punto de salida Can Serra (Hayedo de Jordá)
  Punto de llegada Can Serra (Hayedo de Jordá
  Ruta para hacer con la familia y disfrutar de los famosos volcanes de la Garrotxa. Está muy bien señalizada y se pueden hacer rutas alternativas.

  més informació

 • Les Fonts del Llobregat. (Berguedá)

  Penjat per Eusebi López el 13-04-2014
  Les-Fonts-del-Llobregat.
  Les-Fonts-del-Llobregat.

  Dificultat: Baixa

  Duració: 0:45h

  Distància: 2Km

  Desnivell: 102m

  Font: RUTASPIRINEOS

  Enllaç: Premeu Aqui

  Passeig curt i fàcil que des de Castellar de n'Hug ens condueix per un camí ben senyalitzat i en bon estat fins al naixement d'un dels rius més importants de Catalunya, el Llobregat.

  En aproximadament uns 20min i 1 km de recorregut (anada), fem de baixada la sendera empedrada i plena d'escales que ens porta fins al lloc on l'aigua brolla des de dins de la pròpia muntanya formant una bonica cascada. Es tracta d'una visita apta per a totes les edats i un clàssic de l'Alt Berguedá. Amb tota la força de la naturalesa, les fonts on neix el riu brollen directament de les penyes que voregen Castellar de n'Hug i dels cims propers com el Puigllançada i la Tossa d'Alp. L'aigua que surt de la roca calcària és el resultat de les aigües de la pluja i de la neu, que durant l'hivern s'han anat acumulant a la part alta de la muntanya.
  El riu Llobregat travessa Catalunya de nord a sud passant per les comarques del Berguedá, el Bages i el Baix Llobregat i finalment desemboca en el Mediterrani formant el delta del Llobregat.

  Observacions: Les fonts tenen la seva màxima espectacularitat en períodes de molta pluja, que és quan baixa molta aigua de la cascada. Es tracta d'un lloc molt turístic i, per tant, bastant freqüentat. Així doncs, depenent del dia en què ens apropem, sobretot si és cap de setmana o festiu, podem trobar bastant gent. Una altra alternativa per visitar les fonts del Llobregat és anar des de l'Hostal Els Fonts, situat a pocs quilòmetres abans d'arribar a Castellar de n'Hug. En aquest hostal neix la carretera de la Farga Vella que porta fins al moli de les Fonts. Si triem aquesta opció, i recorrem aproximadament uns 150m des de l'aparcament del moli de les Fonts, arribarem també al naixement del riu Llobregat.

  més informació

 • Cascada del Molà­ del Salt (Cerdanya)

  Penjat per Eusebi López el 13-04-2014
  Cascada-del-Mol-del-Salt
  Cascada-del-Mol-del-Salt

  Dificultat: Baixa

  Duració: 1:10h

  Distància: 3,6 km

  Desnivell: 82m

  Font: RUTASPIRINEOS

  Enllaç: Premeu Aqui

  Paseo de 3,6 km de longitud (ida y vuelta) hasta la cascada del Molí­ del Salt. Primero el itinerario sigue el GR 11.10 por un tramo de pista en buen estado. Después tomamos un sendero más estrecho que tras varios zigzags llega hasta el fondo del valle de la Llosa, justo a los pies del salto de agua del Molà­ del Salt, donde podremos relajarnos, descansar o jugar en un bonito entorno. Durante la ida el camino es siempre en descenso, y el terreno es cómodo y no presenta ninguna dificultad. La vuelta se realiza por el mismo itinerario, pero ahora en ligera subida.

  La ruta hasta el Molà­ del Salt nos permite adentrarnos en el valle de la Llosa. Este largo y bonito valle tiene su cabecera al norte, cerca de Andorra, y está rodeado de grandes montañas como la Tossa Plana de Lles o la Carbassa, que podremos admirar a lo largo del itinerario. El principal atractivo de la ruta es el salto de agua del Molà­ del Salt, que podremos observar desde sus pies y resulta bastante espectacular. Durante la ruta también podremos ver vacas y caballos pasturando y otros animales y plantas propios de la zona. Durante el camino de regreso, disfrutaremos de hermosas vistas de las paredes del Cadí, al sur.

  OBSERVACIONES: El itinerario es adecuado para hacer con niños: el camino es fácil y presenta diversos atractivos (agua, flora y fauna, buenos paisajes y un buen espacio para descansar y jugar). Sin embargo,recomendamos que vigiléis y estéis atentos con el puente de madera que hay unos metros aguas abajo del salto de agua: tiene travesaños de madera sueltos y se encuentra en mal estado. Si no queremos no hace falta cruzarlo.

  més informació

 • Pàgines    1 2 Següent>