Previsió del temps

Pàgines    1

 • Prevision meteorologica del 6 al 13 de junio

  Penjat per Juan Burgos el 06-06-2014
  del 06-06-2014 al 13-06-2014
  Prevision-meteorologica-del-6-al-13-de-junio
  Prevision-meteorologica-del-6-al-13-de-junio

  Pluges: Se esperan tormentas en zonas del pirineo para el martes y miercoles

  Vent: Viento del sur con posible polvo en suspensión

  Temperatura: En el interior de Lleida y Tarragona las temperaturas pueden superar los 35 grados, el resto rondará los 33 y en la costa no superán los 30. Si entra la marinada y nubes bajas rara vez pasarán de los 25

  Esta semana nos llega una lengua de calor del sahara. Se coloca una perturbación al oeste de portugal y ésto provoca que los vientos suban de Africa hacia la península. No se esperan chubascos hasta el martes y miercoles de la semana que viene cuando entrará un pelin de aire mas fresco, esto dará lugar a la formación de tormentas, especiálmente en el pirineo y zonas próximas


 • Pàgines    1

demana una previsió

Previsions

Enllaços d'interès

meteocat

 

Meteo.cat pretén mostrar als ciutadans tots els serveis que s'ofereixen en matèria de meteorologia i climatologia, atenent el gran interès i afició que hi ha a Catalunya per aquest món. És per això que hi podreu trobar tota mena d'informació sobre l'activitat del Servei: des d'informació general fins a les dades meteorològiques generades pels equips del Servei Meteorològic de Catalunya (4 radars, 4 detectors de llamps, equip de radiosondatge, 170 estacions meteorològiques ...) d'arreu de Catalunya, com també prediccions, imatges radar en temps real, imatges del satèl·lit Meteosat, imatges dels llamps, dades de les estacions meteorològiques automàtiques.

 

MeteoClimatic

 

Meteoclimatic és una gran xarxa d'estacions meteorològiques automàtiques no professionals en temps real i un important directori de recursos meteorològics. Si disposes d'una estació automàtica i vols compartir les teves dades, et convidem a participar a Meteoclimatic. Entre totes les estacions farem de Meteoclimatic un lloc útil per a consultar les dades del teu observatori i seguir el temps i el clima de tots els observatoris de l'àmbit de cobertura de Meteoclimatic: Península Ibèrica, els dos arxipèlags, sud de França i l'Àfrica més propera a l'Estret de Gibraltar.

 

AEMET

 

AEMET. L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) té per objecte el desenvolupament, implantació, i prestació dels serveis meteorològics de competència de l'Estat i el suport a l'exercici d'altres polítiques públiques i activitats privades, contribuint a la seguretat de persones i béns, i al benestar i desenvolupament sostenible de la societat espanyola. L'Agència ostenta la condició d'autoritat meteorològica de l'Estat, així com la condició d'autoritat meteorològica aeronàutica.

 

Meteociel

 

Meteociel. Pagina web francesa molt útil, observacions, previsions, models meteorològics en temps real.

Radars d'interès

Un radar meteorològic és un tipus de radar que es fa servir a meteorologia per localitzar precipitacions, estimar de que són (pluja, neu, calamarsa,…) i calcular les seves trajectòries..

 

Radar Meteo.cat

Radar Meteo.cat

 

Radar AEMET

Radar AEMET