Previsió del temps

Pàgines    1

 • Prevision meteorologica del 15 al 22 de mayo

  Penjat per Juan Burgos el 15-05-2014
  del 15-05-2014 al 22-05-2014
  Prevision-meteorologica-del-15-al-22-de-mayo
  Prevision-meteorologica-del-15-al-22-de-mayo

  Pluges: En las zonas mas generosas se pueden acumular hasta 40 litros

  Vent: sin grandes cambios

  Temperatura: Sin grandes cambios salvo el cotas medias altas del pirineo donde bajan.Lunes y martes bajan en todo el territorio

  Semana primaveral total. Nos mantendremos sin cambios y a esperar un frente que llega el lunes 19 por la noche. Será entonces cuando empezará a nublarse por el oeste y a empezar a dejar algun chubasco. El martes 20 comenzará lloviendo por las tierras del ebro y todo el pirineo oeste. Con el paso de las horas todo se ira desplazando al este y serà por la tarde cuando podrà llover en cualquier punto de catalunya, de forma mas intensa en cara norte y sur del pirineo de lleida


 • Pàgines    1

demana una previsió

Previsions

Enllaços d'interès

meteocat

 

Meteo.cat pretén mostrar als ciutadans tots els serveis que s'ofereixen en matèria de meteorologia i climatologia, atenent el gran interès i afició que hi ha a Catalunya per aquest món. És per això que hi podreu trobar tota mena d'informació sobre l'activitat del Servei: des d'informació general fins a les dades meteorològiques generades pels equips del Servei Meteorològic de Catalunya (4 radars, 4 detectors de llamps, equip de radiosondatge, 170 estacions meteorològiques ...) d'arreu de Catalunya, com també prediccions, imatges radar en temps real, imatges del satèl·lit Meteosat, imatges dels llamps, dades de les estacions meteorològiques automàtiques.

 

MeteoClimatic

 

Meteoclimatic és una gran xarxa d'estacions meteorològiques automàtiques no professionals en temps real i un important directori de recursos meteorològics. Si disposes d'una estació automàtica i vols compartir les teves dades, et convidem a participar a Meteoclimatic. Entre totes les estacions farem de Meteoclimatic un lloc útil per a consultar les dades del teu observatori i seguir el temps i el clima de tots els observatoris de l'àmbit de cobertura de Meteoclimatic: Península Ibèrica, els dos arxipèlags, sud de França i l'Àfrica més propera a l'Estret de Gibraltar.

 

AEMET

 

AEMET. L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) té per objecte el desenvolupament, implantació, i prestació dels serveis meteorològics de competència de l'Estat i el suport a l'exercici d'altres polítiques públiques i activitats privades, contribuint a la seguretat de persones i béns, i al benestar i desenvolupament sostenible de la societat espanyola. L'Agència ostenta la condició d'autoritat meteorològica de l'Estat, així com la condició d'autoritat meteorològica aeronàutica.

 

Meteociel

 

Meteociel. Pagina web francesa molt útil, observacions, previsions, models meteorològics en temps real.

Radars d'interès

Un radar meteorològic és un tipus de radar que es fa servir a meteorologia per localitzar precipitacions, estimar de que són (pluja, neu, calamarsa,…) i calcular les seves trajectòries..

 

Radar Meteo.cat

Radar Meteo.cat

 

Radar AEMET

Radar AEMET