Previsió del temps

Pàgines    1

 • Prevision meteorologica del 3 de noviembre al 10 de noviembre

  Penjat per Juan Burgos el 03-11-2014
  del 03-11-2014 al 10-11-2014
  Prevision-meteorologica-del-3-de-noviembre-al-10-de-noviembre
  Prevision-meteorologica-del-3-de-noviembre-al-10-de-noviembre

  Pluges: durante el lunes, martes y miercoles se esperan lluvias, no muy copiosas pero que regarán casi toda catalunya.

  Vent: A partir del martes tarde comenzará a entrar mistral en tarragona y tramontana en costa brava que seguirá viva el miercoles

  Temperatura: Bajada generalizada y brusca de las temperaturas. Entre 10 y 15 grados en pirineo. Entre 7 y 12 en la zona centro y entre 5 y 8 en la costa.

  Cambio de tiempo importante, sobre todo por el bajón de temperaturas que se iniciará en lunes tarde-noche. estos tres primeros dias puede llover en cualquier punto de catalunya, mas concretamente en la zona noreste y pirineos. la nieve tambien nos afectará, empezando muy arriba y acabando el miercoles en cota 1200-1300. En el montseny tambien se podra ver la nieve en cota 1500 aproximadamente. Despues unos dias de transicion y a la espera de una nueva borrasca que nos afectaria sobre el dia 10 y esta si que podria dejar mucha mas agua. Dejo mapa adjunto de la lluvia aproximada que puede caer hasta el jueves noche en toda españa, por si acaso alguien va a por setas fuera de catalunya


 • Pàgines    1

demana una previsió

Previsions

Enllaços d'interès

meteocat

 

Meteo.cat pretén mostrar als ciutadans tots els serveis que s'ofereixen en matèria de meteorologia i climatologia, atenent el gran interès i afició que hi ha a Catalunya per aquest món. És per això que hi podreu trobar tota mena d'informació sobre l'activitat del Servei: des d'informació general fins a les dades meteorològiques generades pels equips del Servei Meteorològic de Catalunya (4 radars, 4 detectors de llamps, equip de radiosondatge, 170 estacions meteorològiques ...) d'arreu de Catalunya, com també prediccions, imatges radar en temps real, imatges del satèl·lit Meteosat, imatges dels llamps, dades de les estacions meteorològiques automàtiques.

 

MeteoClimatic

 

Meteoclimatic és una gran xarxa d'estacions meteorològiques automàtiques no professionals en temps real i un important directori de recursos meteorològics. Si disposes d'una estació automàtica i vols compartir les teves dades, et convidem a participar a Meteoclimatic. Entre totes les estacions farem de Meteoclimatic un lloc útil per a consultar les dades del teu observatori i seguir el temps i el clima de tots els observatoris de l'àmbit de cobertura de Meteoclimatic: Península Ibèrica, els dos arxipèlags, sud de França i l'Àfrica més propera a l'Estret de Gibraltar.

 

AEMET

 

AEMET. L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) té per objecte el desenvolupament, implantació, i prestació dels serveis meteorològics de competència de l'Estat i el suport a l'exercici d'altres polítiques públiques i activitats privades, contribuint a la seguretat de persones i béns, i al benestar i desenvolupament sostenible de la societat espanyola. L'Agència ostenta la condició d'autoritat meteorològica de l'Estat, així com la condició d'autoritat meteorològica aeronàutica.

 

Meteociel

 

Meteociel. Pagina web francesa molt útil, observacions, previsions, models meteorològics en temps real.

Radars d'interès

Un radar meteorològic és un tipus de radar que es fa servir a meteorologia per localitzar precipitacions, estimar de que són (pluja, neu, calamarsa,…) i calcular les seves trajectòries..

 

Radar Meteo.cat

Radar Meteo.cat

 

Radar AEMET

Radar AEMET