Previsió del temps

Pàgines    1

 • Prevision meteorologica del 3 de octubre al 10 de octubre

  Penjat per Juan Burgos el 03-10-2014
  del 03-10-2014 al 10-10-2014
  Prevision-meteorologica-del-3-de-octubre-al-10-de-octubre
  Prevision-meteorologica-del-3-de-octubre-al-10-de-octubre

  Pluges: Sábado tarde y domingo, pero sobre todo domingo se esperan precipitaciones en pirineo, mas frecuentes en la zona norteste

  Vent: ..

  Temperatura: Temperaturas sin grandes cambios aunque ligeramente mas altas, siempre fuera de zonas de niebla

  Esta semana a partir del domingo parece que las grandes protagomistas seran las nieblas, cosa que faborece a las setas. El sábado a ultima hora posibilidad de lluvia en pirineo noreste y cosa mas extensa de cara al domingo. las temperaturas no quieren terminar de bajar, al contrario. A excepcion de la zona de nieblas incluso subirán.
  ZONA DE LA SALIDA. se espera una minima de unos 7 grados y máxima de 22. posibilidad de chubascos a medida que avance la tarde, a partir de las 18:00 aunque la serían cuatro gotas.


 • Pàgines    1

demana una previsió

Previsions

Enllaços d'interès

meteocat

 

Meteo.cat pretén mostrar als ciutadans tots els serveis que s'ofereixen en matèria de meteorologia i climatologia, atenent el gran interès i afició que hi ha a Catalunya per aquest món. És per això que hi podreu trobar tota mena d'informació sobre l'activitat del Servei: des d'informació general fins a les dades meteorològiques generades pels equips del Servei Meteorològic de Catalunya (4 radars, 4 detectors de llamps, equip de radiosondatge, 170 estacions meteorològiques ...) d'arreu de Catalunya, com també prediccions, imatges radar en temps real, imatges del satèl·lit Meteosat, imatges dels llamps, dades de les estacions meteorològiques automàtiques.

 

MeteoClimatic

 

Meteoclimatic és una gran xarxa d'estacions meteorològiques automàtiques no professionals en temps real i un important directori de recursos meteorològics. Si disposes d'una estació automàtica i vols compartir les teves dades, et convidem a participar a Meteoclimatic. Entre totes les estacions farem de Meteoclimatic un lloc útil per a consultar les dades del teu observatori i seguir el temps i el clima de tots els observatoris de l'àmbit de cobertura de Meteoclimatic: Península Ibèrica, els dos arxipèlags, sud de França i l'Àfrica més propera a l'Estret de Gibraltar.

 

AEMET

 

AEMET. L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) té per objecte el desenvolupament, implantació, i prestació dels serveis meteorològics de competència de l'Estat i el suport a l'exercici d'altres polítiques públiques i activitats privades, contribuint a la seguretat de persones i béns, i al benestar i desenvolupament sostenible de la societat espanyola. L'Agència ostenta la condició d'autoritat meteorològica de l'Estat, així com la condició d'autoritat meteorològica aeronàutica.

 

Meteociel

 

Meteociel. Pagina web francesa molt útil, observacions, previsions, models meteorològics en temps real.

Radars d'interès

Un radar meteorològic és un tipus de radar que es fa servir a meteorologia per localitzar precipitacions, estimar de que són (pluja, neu, calamarsa,…) i calcular les seves trajectòries..

 

Radar Meteo.cat

Radar Meteo.cat

 

Radar AEMET

Radar AEMET