Previsió del temps

Pàgines    1

 • Prevision meteorologica del 22 de septiembre al 29 de septiembre

  Penjat per Juan Burgos el 22-09-2014
  del 22-09-2014 al 29-09-2014
  Prevision-meteorologica-del-22-de-septiembre-al-29-de-septiembre

  Pluges: En zonas de tarragona, especialmente en el litoral y altas montañas se esperan mas de 100 litros por metro cuadrado. sobre todo la noche del lunes al martes

  Vent: En zona de tormenta puede venir viento asociado con rachas de entre 50-90 km/h. Tampoco se descartan mangas marinas en frente de las costas de tarragona

  Temperatura: Bajada moderada de las temperaturas

  Manaña lunes nos entra un gran cambio de tiempo. A partir de la tarde o bien entrada la noche, amplias zonas de tarragona se verán afectadas por tormentas fuertes o muy fuertes que pueden acumular o incluso superar los 100 litros de agua. Todo esto se debe a una pequeña bolsa de aire frio en altura que al estar el mediterraneo tan caliente genera estas bombas. El martes aun es una incógnita, lo más probable es que todo se valla a las islas baleares, después de haber descargado en Valencia, Castellón y Tarragona, por eso recomiendo seguir muy de cerca este episodio porque a cada hora puede cambiar. Para el resto de la semana parece que se impondrá el sol pero como digo, a seguir esta bolsa de aire frio que puede dar tumbos y afectar muy de cerca toda la costa catalana.


 • Pàgines    1

demana una previsió

Previsions

Enllaços d'interès

meteocat

 

Meteo.cat pretén mostrar als ciutadans tots els serveis que s'ofereixen en matèria de meteorologia i climatologia, atenent el gran interès i afició que hi ha a Catalunya per aquest món. És per això que hi podreu trobar tota mena d'informació sobre l'activitat del Servei: des d'informació general fins a les dades meteorològiques generades pels equips del Servei Meteorològic de Catalunya (4 radars, 4 detectors de llamps, equip de radiosondatge, 170 estacions meteorològiques ...) d'arreu de Catalunya, com també prediccions, imatges radar en temps real, imatges del satèl·lit Meteosat, imatges dels llamps, dades de les estacions meteorològiques automàtiques.

 

MeteoClimatic

 

Meteoclimatic és una gran xarxa d'estacions meteorològiques automàtiques no professionals en temps real i un important directori de recursos meteorològics. Si disposes d'una estació automàtica i vols compartir les teves dades, et convidem a participar a Meteoclimatic. Entre totes les estacions farem de Meteoclimatic un lloc útil per a consultar les dades del teu observatori i seguir el temps i el clima de tots els observatoris de l'àmbit de cobertura de Meteoclimatic: Península Ibèrica, els dos arxipèlags, sud de França i l'Àfrica més propera a l'Estret de Gibraltar.

 

AEMET

 

AEMET. L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) té per objecte el desenvolupament, implantació, i prestació dels serveis meteorològics de competència de l'Estat i el suport a l'exercici d'altres polítiques públiques i activitats privades, contribuint a la seguretat de persones i béns, i al benestar i desenvolupament sostenible de la societat espanyola. L'Agència ostenta la condició d'autoritat meteorològica de l'Estat, així com la condició d'autoritat meteorològica aeronàutica.

 

Meteociel

 

Meteociel. Pagina web francesa molt útil, observacions, previsions, models meteorològics en temps real.

Radars d'interès

Un radar meteorològic és un tipus de radar que es fa servir a meteorologia per localitzar precipitacions, estimar de que són (pluja, neu, calamarsa,…) i calcular les seves trajectòries..

 

Radar Meteo.cat

Radar Meteo.cat

 

Radar AEMET

Radar AEMET