Previsió del temps

Pàgines    1

 • Prevision meteorologica del 6 al 13 de agosto

  Penjat per Juan Burgos el 05-08-2014
  del 06-08-2014 al 13-08-2014
  Prevision-meteorologica-del-6-al-13-de-agosto
  Prevision-meteorologica-del-6-al-13-de-agosto

  Pluges: En algunos puntos del pirineo se pueden sumar unos 40 litros. Por el interior unos 15

  Vent: Vientos variables, ojo a partir del 12 que puede entrar fuerte tramontana

  Temperatura: Sin grandes cambios pero aumentando de cara al fin de semana. No se espera ninguna calorada excepcional,

  Parece que este agosto se quiere presentar movidito. Miercoles y jueves se esperan chubascos y posibilidad de tormentas en todo el cuadrante noreste, mas posibles y extensas de cara al jueves. viernes sábado y domingo parece que la meteo nos dará un respiro y si cae algo será de forma muy aislada. Mucho ojo al dia 12 porque al dia de hoy insunuan los mapas que nos volverá a pasar una bolsita de aire con lluvia importantes en toda catalunya. Lo tenemos en mente que aun quedan muchos dias Adjunto mapa de lo que puede pasar el jueves ( dia que en mas sitios puede llover) y total de lluvia acumulada en toda esta semana (estimada)


 • Pàgines    1

demana una previsió

Previsions

Enllaços d'interès

meteocat

 

Meteo.cat pretén mostrar als ciutadans tots els serveis que s'ofereixen en matèria de meteorologia i climatologia, atenent el gran interès i afició que hi ha a Catalunya per aquest món. És per això que hi podreu trobar tota mena d'informació sobre l'activitat del Servei: des d'informació general fins a les dades meteorològiques generades pels equips del Servei Meteorològic de Catalunya (4 radars, 4 detectors de llamps, equip de radiosondatge, 170 estacions meteorològiques ...) d'arreu de Catalunya, com també prediccions, imatges radar en temps real, imatges del satèl·lit Meteosat, imatges dels llamps, dades de les estacions meteorològiques automàtiques.

 

MeteoClimatic

 

Meteoclimatic és una gran xarxa d'estacions meteorològiques automàtiques no professionals en temps real i un important directori de recursos meteorològics. Si disposes d'una estació automàtica i vols compartir les teves dades, et convidem a participar a Meteoclimatic. Entre totes les estacions farem de Meteoclimatic un lloc útil per a consultar les dades del teu observatori i seguir el temps i el clima de tots els observatoris de l'àmbit de cobertura de Meteoclimatic: Península Ibèrica, els dos arxipèlags, sud de França i l'Àfrica més propera a l'Estret de Gibraltar.

 

AEMET

 

AEMET. L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) té per objecte el desenvolupament, implantació, i prestació dels serveis meteorològics de competència de l'Estat i el suport a l'exercici d'altres polítiques públiques i activitats privades, contribuint a la seguretat de persones i béns, i al benestar i desenvolupament sostenible de la societat espanyola. L'Agència ostenta la condició d'autoritat meteorològica de l'Estat, així com la condició d'autoritat meteorològica aeronàutica.

 

Meteociel

 

Meteociel. Pagina web francesa molt útil, observacions, previsions, models meteorològics en temps real.

Radars d'interès

Un radar meteorològic és un tipus de radar que es fa servir a meteorologia per localitzar precipitacions, estimar de que són (pluja, neu, calamarsa,…) i calcular les seves trajectòries..

 

Radar Meteo.cat

Radar Meteo.cat

 

Radar AEMET

Radar AEMET