Previsió del temps

Pàgines    1

 • Prevision meteorologica del 28 al 4 de agosto

  Penjat per Juan Burgos el 28-07-2014
  del 28-07-2014 al 04-08-2014
  Prevision-meteorologica-del-28-al-4-de-agosto
  Prevision-meteorologica-del-28-al-4-de-agosto

  Pluges: Se esperan entre 20 y 100 litros estos dos dias

  Vent: Pueden venir tormentas muy violentas con mucho viento

  Temperatura: Ligera bajada de temperaturas

  De nuevo fuerte inestabilidad para este lunes y martes. Nos pasa otra bolsa de aire frio muy cerquita de catalunya y esto dará lugar a fuertes tormentas, más abundantes en el noreste. Empezarán bien temprano en el pirineo para posteriormente ir bajando muy poco a poco hacia la zona centro y este de catalunya. Se esperan que lleguen a la ciudad condal el lunes por la noche o ya de madrugada. El martes aun continuaremos con fuerte inestabilidad, podiendo llover practicamente en cualquier punto del este, zona de la costa central y costa de girona para posteriormente volver a formarse tormentas potentes en el pirineo. Entre el lunes y martes se esperan recoger cantidades de precipitación del orden de entre 20, 50 y 70 litros sin descartar que en zonas de cara sur del pirineo y costa de Girona se puedan acercar a los 100 litros. Atentos porque tambien se puede formar alguna manga marina enfrente de las costas. Miercoles y jueves ligera mejoria para viernes, sábado y domingo volver a ver tormentas de tarde


 • Pàgines    1

demana una previsió

Previsions

Enllaços d'interès

meteocat

 

Meteo.cat pretén mostrar als ciutadans tots els serveis que s'ofereixen en matèria de meteorologia i climatologia, atenent el gran interès i afició que hi ha a Catalunya per aquest món. És per això que hi podreu trobar tota mena d'informació sobre l'activitat del Servei: des d'informació general fins a les dades meteorològiques generades pels equips del Servei Meteorològic de Catalunya (4 radars, 4 detectors de llamps, equip de radiosondatge, 170 estacions meteorològiques ...) d'arreu de Catalunya, com també prediccions, imatges radar en temps real, imatges del satèl·lit Meteosat, imatges dels llamps, dades de les estacions meteorològiques automàtiques.

 

MeteoClimatic

 

Meteoclimatic és una gran xarxa d'estacions meteorològiques automàtiques no professionals en temps real i un important directori de recursos meteorològics. Si disposes d'una estació automàtica i vols compartir les teves dades, et convidem a participar a Meteoclimatic. Entre totes les estacions farem de Meteoclimatic un lloc útil per a consultar les dades del teu observatori i seguir el temps i el clima de tots els observatoris de l'àmbit de cobertura de Meteoclimatic: Península Ibèrica, els dos arxipèlags, sud de França i l'Àfrica més propera a l'Estret de Gibraltar.

 

AEMET

 

AEMET. L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) té per objecte el desenvolupament, implantació, i prestació dels serveis meteorològics de competència de l'Estat i el suport a l'exercici d'altres polítiques públiques i activitats privades, contribuint a la seguretat de persones i béns, i al benestar i desenvolupament sostenible de la societat espanyola. L'Agència ostenta la condició d'autoritat meteorològica de l'Estat, així com la condició d'autoritat meteorològica aeronàutica.

 

Meteociel

 

Meteociel. Pagina web francesa molt útil, observacions, previsions, models meteorològics en temps real.

Radars d'interès

Un radar meteorològic és un tipus de radar que es fa servir a meteorologia per localitzar precipitacions, estimar de que són (pluja, neu, calamarsa,…) i calcular les seves trajectòries..

 

Radar Meteo.cat

Radar Meteo.cat

 

Radar AEMET

Radar AEMET