Previsió del temps

Pàgines    1

 • Prevision meteorologica del 19 al 26 de julio

  Penjat per Juan Burgos el 19-07-2014
  del 19-07-2014 al 26-07-2014
  Prevision-meteorologica-del-19-al-26-de-julio
  Prevision-meteorologica-del-19-al-26-de-julio

  Pluges: Domingo se pueden acumular 20 litros o mas en media hora, sobre todo en la linea que va desde barcelona, manresa berga hacia el este

  Vent: A partir del lunes entra la tramontana y mistral, con vientos de unos 60-80 km/h

  Temperatura: importante descenso de las temperaturas en todos los niveles

  Mucha atención a este domingo. Nos pasa una bolsa de aire frio en altura y con lo caliente que tenemos la superficie y la época del año en la que nos encontramos podemos estar ante una situación de verdadera bomba de relojeria este próximo domingo.De cara a la tarde y madrugada se esperan tormentas fuertes y posibles situaciones violentas en la mitad noerdeste de catalunya. de cara al martes ya entra la tramontana y mistral y posibles mangas marinas en la costa central. Importante descenso térmico, entre 10 y 15 grados en el pirineo, entre 6 y 10 grados en depresión central e interior y entre 4 y 6 grados en zonas costeras. RECALCO LO DEL DOMINGO TARDE NOCHE. SOBRE TODO EN ZONAS DE RIERAS Y ACUMULACIONES DE AGUA, MUCHO OJO QUE PUEDE CAER MUCHA AGUA EN MUY POCO TIEMPO.


 • Pàgines    1

demana una previsió

Previsions

Enllaços d'interès

meteocat

 

Meteo.cat pretén mostrar als ciutadans tots els serveis que s'ofereixen en matèria de meteorologia i climatologia, atenent el gran interès i afició que hi ha a Catalunya per aquest món. És per això que hi podreu trobar tota mena d'informació sobre l'activitat del Servei: des d'informació general fins a les dades meteorològiques generades pels equips del Servei Meteorològic de Catalunya (4 radars, 4 detectors de llamps, equip de radiosondatge, 170 estacions meteorològiques ...) d'arreu de Catalunya, com també prediccions, imatges radar en temps real, imatges del satèl·lit Meteosat, imatges dels llamps, dades de les estacions meteorològiques automàtiques.

 

MeteoClimatic

 

Meteoclimatic és una gran xarxa d'estacions meteorològiques automàtiques no professionals en temps real i un important directori de recursos meteorològics. Si disposes d'una estació automàtica i vols compartir les teves dades, et convidem a participar a Meteoclimatic. Entre totes les estacions farem de Meteoclimatic un lloc útil per a consultar les dades del teu observatori i seguir el temps i el clima de tots els observatoris de l'àmbit de cobertura de Meteoclimatic: Península Ibèrica, els dos arxipèlags, sud de França i l'Àfrica més propera a l'Estret de Gibraltar.

 

AEMET

 

AEMET. L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) té per objecte el desenvolupament, implantació, i prestació dels serveis meteorològics de competència de l'Estat i el suport a l'exercici d'altres polítiques públiques i activitats privades, contribuint a la seguretat de persones i béns, i al benestar i desenvolupament sostenible de la societat espanyola. L'Agència ostenta la condició d'autoritat meteorològica de l'Estat, així com la condició d'autoritat meteorològica aeronàutica.

 

Meteociel

 

Meteociel. Pagina web francesa molt útil, observacions, previsions, models meteorològics en temps real.

Radars d'interès

Un radar meteorològic és un tipus de radar que es fa servir a meteorologia per localitzar precipitacions, estimar de que són (pluja, neu, calamarsa,…) i calcular les seves trajectòries..

 

Radar Meteo.cat

Radar Meteo.cat

 

Radar AEMET

Radar AEMET