Previsió del temps

Pàgines    1

 • Prevision meteorologica del 2 al 9de julio

  Penjat per Juan Burgos el 02-07-2014
  del 02-07-2014 al 09-07-2014
  Prevision-meteorologica-del-2-al-9de-julio
  Prevision-meteorologica-del-2-al-9de-julio

  Pluges: Miercoles, jueves y viernes se esperan tormentas, a vigilar el jueves la zona de tortosa

  Vent: lunes 7 quizás entre algo de tramontana

  Temperatura: A partir del fin de semana subida considerable de las temperaturas

  Ahora nos vienen un par de días fuertes de tormentas, Miercoles y jueves. El viernes ya quedarán chubascos residuales. El miércoles podrá llover en casi cualquier punto de catalunya pero mucho ojo al jueves, las tormentas se concentrarán en la cara sur del pirineo de Lleida y especiálmente en la zona de Tarragona, mas concretamente en els ports de tortosa, llegando a sumar mas de 100 litros. Las temperaturas de cara al fin de semana iniciarán una subida considerable y notaremos que ya a llegado el verano PD- adjunto mapas del jueves y de acumulación de lluvia previsto hasta el jueves a las 00:00


 • Pàgines    1

demana una previsió

Previsions

Enllaços d'interès

meteocat

 

Meteo.cat pretén mostrar als ciutadans tots els serveis que s'ofereixen en matèria de meteorologia i climatologia, atenent el gran interès i afició que hi ha a Catalunya per aquest món. És per això que hi podreu trobar tota mena d'informació sobre l'activitat del Servei: des d'informació general fins a les dades meteorològiques generades pels equips del Servei Meteorològic de Catalunya (4 radars, 4 detectors de llamps, equip de radiosondatge, 170 estacions meteorològiques ...) d'arreu de Catalunya, com també prediccions, imatges radar en temps real, imatges del satèl·lit Meteosat, imatges dels llamps, dades de les estacions meteorològiques automàtiques.

 

MeteoClimatic

 

Meteoclimatic és una gran xarxa d'estacions meteorològiques automàtiques no professionals en temps real i un important directori de recursos meteorològics. Si disposes d'una estació automàtica i vols compartir les teves dades, et convidem a participar a Meteoclimatic. Entre totes les estacions farem de Meteoclimatic un lloc útil per a consultar les dades del teu observatori i seguir el temps i el clima de tots els observatoris de l'àmbit de cobertura de Meteoclimatic: Península Ibèrica, els dos arxipèlags, sud de França i l'Àfrica més propera a l'Estret de Gibraltar.

 

AEMET

 

AEMET. L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) té per objecte el desenvolupament, implantació, i prestació dels serveis meteorològics de competència de l'Estat i el suport a l'exercici d'altres polítiques públiques i activitats privades, contribuint a la seguretat de persones i béns, i al benestar i desenvolupament sostenible de la societat espanyola. L'Agència ostenta la condició d'autoritat meteorològica de l'Estat, així com la condició d'autoritat meteorològica aeronàutica.

 

Meteociel

 

Meteociel. Pagina web francesa molt útil, observacions, previsions, models meteorològics en temps real.

Radars d'interès

Un radar meteorològic és un tipus de radar que es fa servir a meteorologia per localitzar precipitacions, estimar de que són (pluja, neu, calamarsa,…) i calcular les seves trajectòries..

 

Radar Meteo.cat

Radar Meteo.cat

 

Radar AEMET

Radar AEMET