Previsió del temps

Pàgines    1

 • Prevision meteorologica del 13 al 20 de junio

  Penjat per Juan Burgos el 13-06-2014
  del 13-06-2014 al 20-06-2014
  Prevision-meteorologica-del-13-al-20-de-junio
  Prevision-meteorologica-del-13-al-20-de-junio

  Pluges: Durante esta semana se pueden recoger entre 20 y 80 litros. viernes y sábado alta posibilidad de granizo. en puntos muy concretos se pueden superar estas cantidades de litros acumulados

  Vent: Fin de semana con ligera tramontana, no se esperan grandes ventadas

  Temperatura: En general bajan entre 4 y 6 grados, esta bajada se notará mas a partir del sábado tarde y domingo

  Este fin de semana entra un poco de viento del norte, suficiente para que bajen las temperaturas entre 4 y 6 grados. Donde mas notaremos este cambio será en la mitad norte donde se generarán grandes tormentas con posibilidad de granizo, siempre tormentas de tarde. En general se enperan chubascos y tormentas hasta el jueves de la semana próxima pero como ya digo siempre mas generalizados en zonas de montaña y siempre a partir de medio dia. pueden viajar a la costa a ultima hora y tambien afectar de forma considerable la zona dels ports de tortosa. Adjunto mapa del sábado tarde y acumulación semanal de precipitaciones PD- Las tormentas del sábado tarde parece que viajaran de norte a sur. se generarán en el pirineo y pregresivamente se iran desplazando al resto del territorio. A por setas por la mañana


 • Pàgines    1

demana una previsió

Previsions

Enllaços d'interès

meteocat

 

Meteo.cat pretén mostrar als ciutadans tots els serveis que s'ofereixen en matèria de meteorologia i climatologia, atenent el gran interès i afició que hi ha a Catalunya per aquest món. És per això que hi podreu trobar tota mena d'informació sobre l'activitat del Servei: des d'informació general fins a les dades meteorològiques generades pels equips del Servei Meteorològic de Catalunya (4 radars, 4 detectors de llamps, equip de radiosondatge, 170 estacions meteorològiques ...) d'arreu de Catalunya, com també prediccions, imatges radar en temps real, imatges del satèl·lit Meteosat, imatges dels llamps, dades de les estacions meteorològiques automàtiques.

 

MeteoClimatic

 

Meteoclimatic és una gran xarxa d'estacions meteorològiques automàtiques no professionals en temps real i un important directori de recursos meteorològics. Si disposes d'una estació automàtica i vols compartir les teves dades, et convidem a participar a Meteoclimatic. Entre totes les estacions farem de Meteoclimatic un lloc útil per a consultar les dades del teu observatori i seguir el temps i el clima de tots els observatoris de l'àmbit de cobertura de Meteoclimatic: Península Ibèrica, els dos arxipèlags, sud de França i l'Àfrica més propera a l'Estret de Gibraltar.

 

AEMET

 

AEMET. L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) té per objecte el desenvolupament, implantació, i prestació dels serveis meteorològics de competència de l'Estat i el suport a l'exercici d'altres polítiques públiques i activitats privades, contribuint a la seguretat de persones i béns, i al benestar i desenvolupament sostenible de la societat espanyola. L'Agència ostenta la condició d'autoritat meteorològica de l'Estat, així com la condició d'autoritat meteorològica aeronàutica.

 

Meteociel

 

Meteociel. Pagina web francesa molt útil, observacions, previsions, models meteorològics en temps real.

Radars d'interès

Un radar meteorològic és un tipus de radar que es fa servir a meteorologia per localitzar precipitacions, estimar de que són (pluja, neu, calamarsa,…) i calcular les seves trajectòries..

 

Radar Meteo.cat

Radar Meteo.cat

 

Radar AEMET

Radar AEMET