Previsió del temps

Pàgines    1

 • Prevision meteorologica del 30 de mayo al 6 de junio

  Penjat per Juan Burgos el 29-05-2014
  del 30-05-2014 al 06-06-2014
  Prevision-meteorologica-del-30-de-mayo-al-6-de-junio
  Prevision-meteorologica-del-30-de-mayo-al-6-de-junio

  Pluges: Parece ser que la zona menos favorecida será el empordá, en el resto de Catalunya se esperan acumulados de entre 30 y 150 litros para esta semana que vienen

  Vent: Sin grandes ventadas

  Temperatura: Predominio en alta montaña de viento norte y bajada de temperaturas alli, en el resto sin grandes cambios

  Otra semana primaveral. Al maig cada dia un raig. Se esperan lluvias de tarde practicamente toda la semana a excepción del domingo que parece ser que nos dará el tiempo un pequeña tregua. Junio quiere empezar muy generoso y si todo sale bien, en zonas del pirineo de Lleida y la cerdanya se pueden acumular esta semana entre 100 y 150 litros. Os pongo dos mapas, la previsión de la salida del sábado y la acumulación de litros de lluvia prevista hasta el dia 6 de junio. Los que vamos a la salida: cuando lleguemos al lugar acordado estaremos a unos 4 grados con viento de unos 20 km/h, tendremos una sensación térmica de -1. de uno bajo cero por lo que recomiendo ir bien abrigados e ir preparando las barbacoas. Se esperan lloviznas por la tarde ya que las lluvias mas generosas se concentraran en el ripollés, bajando a la depresión central y posteriormente afectando al litoral y zona de Tarragona. La vuelta en coche pasada por agua, prudencia al conducir que no hay prisa


 • Pàgines    1

demana una previsió

Previsions

Enllaços d'interès

meteocat

 

Meteo.cat pretén mostrar als ciutadans tots els serveis que s'ofereixen en matèria de meteorologia i climatologia, atenent el gran interès i afició que hi ha a Catalunya per aquest món. És per això que hi podreu trobar tota mena d'informació sobre l'activitat del Servei: des d'informació general fins a les dades meteorològiques generades pels equips del Servei Meteorològic de Catalunya (4 radars, 4 detectors de llamps, equip de radiosondatge, 170 estacions meteorològiques ...) d'arreu de Catalunya, com també prediccions, imatges radar en temps real, imatges del satèl·lit Meteosat, imatges dels llamps, dades de les estacions meteorològiques automàtiques.

 

MeteoClimatic

 

Meteoclimatic és una gran xarxa d'estacions meteorològiques automàtiques no professionals en temps real i un important directori de recursos meteorològics. Si disposes d'una estació automàtica i vols compartir les teves dades, et convidem a participar a Meteoclimatic. Entre totes les estacions farem de Meteoclimatic un lloc útil per a consultar les dades del teu observatori i seguir el temps i el clima de tots els observatoris de l'àmbit de cobertura de Meteoclimatic: Península Ibèrica, els dos arxipèlags, sud de França i l'Àfrica més propera a l'Estret de Gibraltar.

 

AEMET

 

AEMET. L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) té per objecte el desenvolupament, implantació, i prestació dels serveis meteorològics de competència de l'Estat i el suport a l'exercici d'altres polítiques públiques i activitats privades, contribuint a la seguretat de persones i béns, i al benestar i desenvolupament sostenible de la societat espanyola. L'Agència ostenta la condició d'autoritat meteorològica de l'Estat, així com la condició d'autoritat meteorològica aeronàutica.

 

Meteociel

 

Meteociel. Pagina web francesa molt útil, observacions, previsions, models meteorològics en temps real.

Radars d'interès

Un radar meteorològic és un tipus de radar que es fa servir a meteorologia per localitzar precipitacions, estimar de que són (pluja, neu, calamarsa,…) i calcular les seves trajectòries..

 

Radar Meteo.cat

Radar Meteo.cat

 

Radar AEMET

Radar AEMET